“Βόμβες” Θανάση – “Ο ΠΑΟ κινδυνεύει με διάλυση”!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό “Τιτανικό” με άνοιγμα 162 εκατ. ευρώ και επιτέθηκε στον Βγενόπουλο. Πανό των οπαδών κατά του Τζίγγερ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ με τον Πανελλήνιο να είχε για πολλούς τυπικό χαρακτήρα όμως οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το πρόσφατο ΔΣ παραμένουν στο επίκεντρο και συνεχίζουν να προκαλούν εκατέρωθεν αντιδράσεις.

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ και εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ήταν… τυφώνας.

“Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την ΠΑΕ. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω πάει εργολαβία εγώ τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει 18 τμήματα και βοηθάμε όσο μπορούμε. Μόνο το τμήμα μποξ έχουν πάρει άλλοι με ετήσιο προϋπολογισμό 8.000 ευρώ! Ο Βγενόπουλος μας υποσχέθηκε 4.5 εκ. ευρώ και δεν έχει βάλει ούτε ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι Τιτανικός. Έχει άνοιγμα 162 εκ. ευρώ. Ποιος θα το καλύψει; Είναι δυνατόν να δίνει 4εκ. ευρώ να πάρεις τον Μελίσση και άλλα τόσα να δίνεις για τον Χριστοδουλόπουλο; Ο Παναθηναικός είναι κολοσσός, έχει ιστορία 100 ετών, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει με διάλυση!”, δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που δέχθηκε τις παραινέσεις του κόσμου να αναλάβει την προεδρία στην ΠΑΕ.

Παράλληλα ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα με πανό που αναρτήθηκε και έγραφε: “Τζίγκερ, Derby, Πράσινη κόψτε τα αστεία, μην βάζετε εμπόδια στου ΠΑΟ την Δυναστεία”.

Πηγή

Posted on May 23, 2010, in Αθλητικά and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: