Ποιοί κρύβονται πίσω απο την sελίδα real-democracy.gr;!

Εν συνεχεία των ανησυχιών μου για την πιθανή καπήλευση ή ακόμη και προβοκάτσια  των κινήτοποιήσεων των αγανακτισμένων και εν συνεχεία της έρευνας μου σας παραθέτω τα στοιχεία που ανακάλυψα…

Όπως έγραψα στο άρθρο μου ΕΔΩ τις τελευταίες μέρες γίνεται μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr. Χωρίς όνομα και επώνυμο δεν ξέρουμε ποιοι είναι τι είναι, παρα μόνο μας λένε ότι είναι αγανακτισμένοι.

Αυτοπαρουσιάζεται ως η επίσημη σελίδα του κινήματος των αγανακτισμένων και σε πολλές φυλλάδες (π.χ ελευθεροτυπία) παραπέμπουν τον κόσμο εκεί!

Επικοινώνησα με μερικούς εκ των δημιουργών απο τις σελίδες/events στο facebook και μεταξύ άλλων η πιο ενδιαφέρουσα απάντηση ήταν η εξής:


κλίκ για μεγένθυση

”Εχεις δικιο.. δεν ειναι το επισημο site των αγανακτισμενων.. οι αγανακτισμενοι δεν εχουν καποιο site περα απο το δικο μου Blog και αλλα 2-3 καθως και αυτα που τους υποστηριζουν, οπως πχ εσυ.. Θα βγαλω ανακοινωση να υπαρξει προσοχη απο τους αγανακτισμενους γιατι πανε να μας ενταξουν σε καποιο κομμα-ιδεα..”

Προσέξτε λοιπόν τώρα πως ξετυλίγεται το κουβάρι…

Πρίν λίγες μέρες είχε δημοσιέυσει το tsantiri.gr την εξής αποκάλυψη για την Διαμαρτυρία DEMOCRACIA REAL YA.

Οι «εκπρόσωποι» του Κινήματος στο facebook μίλαγαν και μιλάνε για μια ελληνική – ειρηνική επανάσταση, σαν τις κινητοποιήσεις στην Ισπανία, οι συγκεντρωμένοι έξω από την Πρεσβεία επέμεναν ότι είναι αλληλέγγυοι στους Ισπανούς, που έχουν κοινά αιτήματα με εμάς, και μέχρι εκεί. Το θέμα περιπλέχτηκε ακόμα περισσότερο σαν μάθαμε, ότι η σελίδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!! – DEMOCRACIA REAL YA, GRECIA στο facebook σε συνεργασία με το blog  http://m15-greece.blogspot.com/ καλούσαν το πρωί της Κυριακής τους Έλληνες να μιμηθούν τους Ισπανούς και να προβούν σε αντίστοιχες δράσεις και κινητοποιήσεις. Έφτιαξαν μάλιστα και αφίσα στο ύφος και την αισθητική των αντίστοιχων ισπανικών.  
Οι εκτός της Πρεσβείας συγκεντρωμένοι μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το πρωινό κάλεσμα -στις 10.00 στην Πλατεία Συντάγματος- και ό,τι αυτοί θα συναντηθούν ξανά στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής έξω από την Πρεσβεία. Εάν λοιπόν δεν καλούν τα φυσικά πρόσωπα που διαμαρτύρονται στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, τότε ποιοι; Δεν είναι λογικό το ερώτημά μας; Ψάχνοντας για απαντήσεις μπήκαμε στην υποτιθέμενη σελίδα του κινήματος στο facebook και ζητήσαμε εξηγήσεις.  
Διαβάστε:
Ονόματα φυσικά ποτέ δεν μάθαμε. Αντιθέτως, ακολούθησε ένα εντελώς παρανοϊκό ποστ -στο οποίο και απαντήσαμε- που έλεγε:
Όπως αντιλαμβάνεστε, επειδή είμαστε παλιές καραβάνες στη δημοσιογραφία, ψάξαμε λίγο καλύτερα το facebook ΚΑΙ βρεθήκαμε μπροστά στην εξής αποκάλυψη. Η περιβόητη σελίδα της Σπίθας, με τα 18.000 μέλη, η οποία έχει καταγγελθεί ως μη επίσημη, είχε επίσης «φορέσει» τα χρώματα του «ισπανικού κινήματος» και καλούσε επίσης τα μέλη της να προσχωρήσουν στην «Πραγματική Δημοκρατία».
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδα; Ότι οι διαχειριστές της σελίδας της «Σπίθας», που αποχώρησαν από τη «Σπίθα», έστησαν νέο μαγαζί για να βρουν οπαδούς και δεν έχουν καμία σχέση με το ισπανικό κίνημα. Απλώς το καπηλεύονται, όπως και τη Σπίθα στο παρελθόν.
Ότι έχουν αποχωρήσει από τη σπίθα το λένε στην ακόλουθη δήλωσή τους. Διαβάστε τη, είναι αποκαλυπτική. Και δείτε, γιατί μπορεί να θέλει η «π… να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει», ότι έβαψαν και τη σελίδα τους, το kinima.org στα ίδια χρώματα:
Γιατί αποχωρώ από τη «ΣΠΙΘΑ» και κάθε δράση σχετική με αυτή
 Γράφει ο Θωμάς Παπατόλης
 
«Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης δημιουργήσαμε τη σελίδα spitha-kinima.org. Ο λόγος ήταν η ανυπαρξία σελίδας από τον κ. Θεοδωράκη.
Τοποθετήσαμε τα βίντεο και το κείμενο της διακήρυξης για τη διάδοση του κινήματος. Δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook. Στη συνέχεια (μετά από απαίτηση των φίλων μας) δημιουργήσαμε ένα Wiki, Forum (το βάφτισα Spithabook), μηχανισμούς δημιουργίας κοινότητας και πολλά άλλα εργαλεία.
Έπεσαν πάνω μας τα παπαγαλάκια του συστήματος ότι δεν είμαστε επίσημοι. Φυσικά το διάστημα εκείνοείχαμε ήδη δώσει τα πλήρη στοιχεία μας στον Μίκη και είχε ξεκινήσει η συνεργασία μας. Ακολούθησε επίσκεψη στο σπίτι του, και συζήτηση επί 4,5 ώρες. Τα παπαγαλάκια αμφισβήτησαν ακόμα και αυτή τη συνάντηση και ο Μίκης δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτή. Με αυτό τον τρόπο συντηρήθηκε η προπαγάνδα των επαγγελματιών των επιτροπών διάλυσης η οποία χρηματοδοτείται από το παλαιοκομματικό σύστημα.
Δημιουργήθηκε η «επίσημη» σελίδα και συνομίλησα αρκετές φορές με την εταιρεία Gravity. Προσωπικά είμουν στη διάθεσή τους.
Φίλοι από τη Θεσσαλονίκη μου ζήτησαν να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι πήγα στην 3η & 4η συγκέντρωση «Σπίθας» Θεσσαλονίκης (αν θυμάμαι καλά) και έκανα και 2 ομίλιες στις οποίες καταχειροκροτήθηκα μόλις ανακοίνωσα ότι είμαι ένας από τους 2 σχεδιαστές της σελίδας.
Στις συναντήσεις αυτές «ηγετικό» ρόλο είχαν ο κ. Καλεάδης, ο κ. Ιακωβίδης, ο κ. Ραδίσης, ο κ. Κουλτούκης, ο κ. Καραλιώτας και ο κ. Θωμαϊδης. Για κάποιο λόγο (που οι ίδιοι θα πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν) η «Σπίθα» Θεσσαλονίκης καταστράφηκε. Σήμερα μερικοί από τους πρωταγωνιστές της διάλυσης διεκδικούν την ψήφο για να αναλάβουν την οργάνωση της Βόρειας Ελλάδας (!).
Να θυμίσω για όσους γνωρίζουν ότι η «Σπίθα» που κατέστρεψαν ήταν η δυναμικότερα αναπτυσσόμενη εκείνο το διάστημα. Είχε αρχικά 50 μέλη, μετά 100, 200 και την κατέστρεψαν. Σήμερα θα είχε χιλιάδες μέλη. Γιατί διεκδικούν την ηγεσία πλέον για τη Βόρεια Ελλάδα υπό τις ευλογίες του κ. Σαββόπουλου?Γιατί δεν με άφησαν να μιλήσω? Μήπως επειδή γνωρίζω πολλά?
Να θυμίσω ότι στη συνάντηση ήταν εκπρόσωποι ΣΠΙΘΩΝ που δεν έχουν εγγραφεί στην «επίσημη» σελίδα. Αν πιεστώ έχω και ονόματα. Φυσικά το «αγκάθι» είμουν εγώ. Γνωρίζουν καλά ότι έχω λίστες με ονόματα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ κα το ΚΚΕ που εκτελούν εντεταλμένο έργο. Η αλήθεια δεν πρέπει να ακουστεί.
Το διάστημα της απουσίας μου (δεν υπήρχε πια ΣΠΙΘΑ Θεσσαλονίκης, ούτε της γειτονιάς μου) το σύστημα αυτών των ανθρώπων προσπάθησε να με εξοντώσει (γνώριζα πολλά).
Ξεκίνησαν λοιπόν μαϊμού (ανυπόγραφα) ψηφίσματα για:
  1. Αντισημιτική δράση
  2. Φασιστική δράση
  3. ότι είμαι πράκτορας της CIA
  4. πράκτορας της MOSSAD
  5. ότι η σελίδα χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ
Αντισημίτης της MOSSAD..(!) προφανώς πρόκειται περί ψυχοπαθών. Φυσικά ουδέποτε στήριξαν από που προκύπτουν τα λεγόμενά τους. Το εντυπωσιακό είναι ότι .. λέγε-λέγε όλο και κάτι θα μείνει. Όντως αυτό λειτούργησε. Το είδα στα μάτια τους.
Έψαξαν το παρελθόν μου. Δεν βρήκαν τίποτα. Με απείλησαν στο σπίτι μου (έχω και μικρό παιδί). ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν τα κατάφερε το σύστημα. Δεχθήκαμε εκατοντάδες επιθέσεις στα συστήματά μας. Και ΠΑΛΙ δεν τα κατάφεραν.
Τι με στεναχώρησε
Η σιωπή του Μίκη. Μας πέταξε στο λάκκο των λεόντων και έκλεισε και την πόρτα από πίσω. Καμία δήλωση. Είχαμε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία (τουλάχιστον με την κ. Παρμενίδου). Ο Μίκης λόγω υγείας δεν είναι διαθέσιμος όλη μέρα.
Το αποκορύφωμα ήταν η συμπεριφορά του κ. Σαββόπουλου. ΚΑΙ ΠΑΛΙ καμία παρέμβαση του Μίκη. Έτσι φέρονται σε συνεργάτες? Τους πετάμε σαν στυμένες λεμονόκουπες?
Σε αντίθεση με τους αχυράνθρωπους το 24ωρο ούτως ή άλλως δεν μου φτάνει. Η ζωή μου είναι γεμάτη. Έχω μια υπέροχη οικογέννεια, ένα πανέμορφο παιδί, φίλους, δεκάδες δουλειές (το διάστημα αυτό στήνω μια νέα εταιρεία).
Είχαμε βάλει στην άκρη με το Μιχάλη δυο concept που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν τον Έλληνα. ΟΧΙ κινήματα. Φτάνουν (τουλάχιστον για μένα) τα κινήματα.
Τη σελίδα που δημιούργησα στο Facebook (17.000 μέλη) αποφάσισα να την αφήσω ανοιχτή. Ανήκει σε όλους τους Σπιθιστές. Θα λειτουργήσει πλέον χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση. Τα σχόλιά μου θα μπορείτε να τα διαβάζετε στην σελίδα Facebοοκ του kinima.org (http://www.facebook.com/kinimaorg) και σε αυτή τη σελίδα.
Θα αναλώσω την θετική μου ενέργεια και ταλέντο για να γράφω για τα καθιζήματα? Θα κυρήξω τον ανένδοτο στη «Σπίθα»? Φυσικά και όχι. Λίγο αργότερα ούτως ή άλλως θα μαθευτεί τι παίζεται. Δεν ασχολούμαι με σκουπίδια. Όταν μαθευτεί η αλήθεια θα τους κρεμάσουν ανάποδα. Αυτό δεν αργεί να γίνει. Αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ σε 50-100 ανθρώπους του συστήματος. ΟΧΙ στα μέλη της «Σπίθας» τα οποία επί το πλείστον είναι πατριώτες και δεν γνωρίζουν τίποτα.
Να διευκρινήσω εδώ ότι όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω για το Μίκη. Αναφέρομαι στα παράσιτα που τον έχουν ζώσει. Το μόνο που του καταλογίζω είναι η σιωπή. Θα έπρεπε έστω και διακριτικά να μας είχε βοηθήσει. Μπορούσε να το είχε κάνει πολύ εύκολα. Του το συγχωρώ και αυτό.
Καλή συνέχεια Σπιθιστές»
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: Αφού εκδιώχθηκαν από τη Σπίθα, ή εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση, για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν -και αναφέρουν κάποιους στο παραπάνω κείμενο- βρήκαν νέα «ευκαιρία» να καπηλευτούν την ανάγκη του ελληνικού λαού για αγώνα και έστησαν αυτή τη «μαϊμού» οργάνωση για «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Το χειρότερο όλων δεν είναι βεβαίως η πολιτική απάτη τους, η οποία εύκολα αποκαλύφθηκε -ήδη απ’ ό,τι μαθαίνουμε τους βρίζουν στο facebook. Αλλά που τόλμησαν να καλέσουν τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους έτσι, δίχως οργάνωση, δίχως πλαίσιο, χωρίς καμιά λογική, προσπαθώντας να καπηλευτούν ένα πραγματικό Κίνημα που εμπνέει…
Τι σχέση έχουν όμως τα παραπάνω με την σελίδα real-democracy.gr;

Βέβαια το tsantiri δεν έψαξε αρκετά για να διαπιστώσεί πως ο προαναφερόμενος κύριος μαζί με ακόμα ένα άτομο είχαν καπελώσει άλλη προσπάθεια (παρόμοια με 300ellines.org στις 11/09/2010), φτιάχνοντας το getgreeceback.com το οποίο έκλεισαν , εντελώς ξαφνικά, όταν έφτασε τις 72.000 μέλη (πανελλήνιο ρεκόρ) , με τη φράση “Καληνύχτα Ελλάδα”!!!!

Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του  http://real-democracy.gr είναι οι ίδιοι με το getgreeceback.com και το kinima.org
Τα “παιδία παίζει” την επανάσταση.!
Το kinima.org το έπαιξε “σπίθα”, έπαιξε και με κάτι συμβουλευτικάριους του γέροντος,ασθενούς, αλλά πάντα αγωνιστή, Μίκη και όταν τους έδιωξε η βάση, από συνέλευση της Θεσσαλονίκης, κατάγγειλαν το “παραστράτημα” της σπίθας.(βλέπε λεπτομέρειες παραπάνω)
Πρόκειται για νεκροθάφτες κινημάτων.!
Τώρα, είδαν ξανά φως και μπήκαν. (Παλιά μας τέχνη , κόσκινο)

Η σελίδα http://real-democracy.gr
ΔΕΝ είναι η επίσημη σελίδα των αγανακτισμένων.
Το κίνημα των αγανακτισμένων ΔΕΝ έχει κάποια επίσημη σελίδα 
καθώς και ΔΕΝ έχει εκπροσωπους!
Η μόνη διακίνηση ιδεών και απόψεων πραγματοποιείται στις πλατείες!
Δεν πρόκειτε να γράψω κάτι παραπάνω, παρα μόνο να μην αφήνετε να σας χειραγωγούνε… 
Κατέβείτε στις πλατείες ΜΟΝΟΙ σας και συμμετέχετε στις λαικές συνελεύσεις. 
Εκφράστε την αποψη σας, ακούστε τις απόψεις των άλλων.
Αν δεν συμμετέχουμε εμείς που νοιαζόμαστε, και αγωνιούμε για το σήμερα, για το άυριο, είναι φυσικό επόμενο κινήσεις όπως των αγανακτισμένων να καπηλευτούν απο τον οποιονδήποτε!!!
Για τον παραπάνω λόγο είναι επιτακτική η ανάγκη να δείτε ξεκάθαρα τι μας λείπει σήμερα περισσότερο απο ποτέ;;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
ΑΜΕΣΗ! 
Με σωστή οργάνωση, με σωστές προτάσεις και με την ΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑΤΟΣ πρέπει και μπορούμε να την διεκδικήσουμε!
Πρέπει να τεθεί επι τάπητος οργάνωση διαλέξεων στις πλατείες που να ενημερώνουν τον κόσμο σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα και ποιες λύσεις προτείνουμε ως αγανακτισμένοι έλληνες πολίτες!
Πρέπει να τεθούν προτάσεις και να ψηφιστούν δημοκρατικά απο τον κόσμο που θα καλεστεί να κατέβει στις πλατείες να τις ψηφίσει!
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

Posted on May 30, 2011, in Ειδήσεις and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: