Ιδεολογικές μάχες – Οι Αγανακτισμένοι απομακρύνουν Μαρξιστές ! (pics – video)

 

 

 

Πλέον είμαστε στο σημείο μηδέν.

Μην περιμένετε σωστή ενημέρωση από κανέναν. Όπως είπε και η Cyberela : «Σήμερα αντιλήφθηκα το εξής: όλοι μας επειδή έχουμε μάθει να λειτουργούμε με γνώμονα το σύστημα είμαστε εν δυνάμει προβοκάτορες.»

Στο Σύνταγμα αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ιδεολογικός «πόλεμος» που όμοιος του δεν έχει ξαναγίνει. Οι κανόνες όμως λίγο πολύ κρατιούνται. Χωρίς λάβαρα και βία.

Μόνο μικρόπεριστατικά όπως σήμερα που κάποιοι Μαρξιστές που μοίραζαν τα φυλλάδια τους στο Σύνταγμα, μαζί με άλλους προσπαθήσαμε να τους διώξουμε. Σύντομα όλος ο κόσμος ήταν μαζί μας και βοήθησε.

Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απόλυτος πρόβλημα με καμία ιδεολογία αλλά όταν δε σέβεσαι τη λαϊκή εντολή που δεν θέλει λάβαρα μέσα στο Σύνταγμα τότε συγγνώμη αλλά δεν είσαι ιδεολόγος αλλά φασίστας.

 

Παρακαλώ όσους είναι πραγματικά αγανακτισμένοι, όσους είναι ακομμάτιστοι, όσους είναι σκλάβοι του ιδιωτικού τομέα και θέλουν κάτι καλύτερο. Βοηθήστε μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι : Το σάπιο συνδικαλιστικό σύστημα που μας έφερε ως εδώ πρέπει να ξηλωθεί μαζί με το πολιτικό και το μιντιακό. Αυτοί είναι μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης. Οι καινούργιες βάσεις του συνδικαλισμού πρέπει να περιέχουν όλες τις κοινωνικές ομάδες και οι ηγεσίες τους να πάψουν να είναι κρατικοδίαιτες.

Περιττό ν’ αναφέρω ότι μέσα στη πλατεία έχουν εισχωρήσει πολλοί συνδικαλιστές (χωρίς λάβαρα) που ως στόχο έχουν να διαβάλουν την όλη διαδικασία στη γενική συνέλευση προκειμένου να συμμετέχουν και τα σωματεία τους.

Ένα τέτοιο καπέλωμα θα καταστρέψει κάθε ελπίδα για να γεννηθεί κάτι καινούργιο.

Σήμερα θα φανεί ποιοι θα κλειστούν στη μιζέρια τους και ποιοι βγαίνουν έξω στη μάχη της ιδεολογίας. Ο καθένας μας ας βάλει το λιθαράκι του για κάτι πιο αγνό σε σχέση με τη σαπίλα που ζούσαμε μέχρι σήμερα.

Το Σύνταγμα είναι ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα, για την ώρα…

Πηγή

Posted on May 31, 2011, in Ειδήσεις, Πολιτική and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: