Πολύ σημαντικά στοιχεία για την δράση των βουλευτών με χρήσιμα συμπεράσματα…

Πολλά και εντυπωσιακά είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την 1.000 σελίδων μελέτη του ΑΠΘ για την δημοφηλία και αποτελεσματικότητα των πολιτικών μας.

Το πρώτο και εντυπωσιακό είναι το πλασάρισμα του τομεάρχη εργασίας  Αχαιού Νίκου Νικολόπουλου, πάνω από τα 2/3 της κυβέρνησης, αλλά και από δεκάδες πολιτικούς από την ίδια τη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παπακωνσταντίνου που υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται μέρα – νύχτα με τη Τρόικα,  βλέπει την πλάτη του Πατρινού!

Το σκαρφάλωμα Νικολόπουλου, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πάνω από δεκάδες άλλους πολιτικούς, που προβάλλονται κάθε μέρα από τα μεγάλα κανάλια. Ο Νικολόπουλος ήταν ο άνθρωπος που στήριξε τους bloggers σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και ως φαίνεται ότι οι bloggers αντικατέστησαν την προβολή από τα κύρια ΜΜ”Ε”…

Το δεύτερο – εξ ίσου εντυπωσιακό –  είναι το γεγονός η  σταθερή ανάδειξη του Γιάννη Ραγκούση, σαν το πρόσωπο της επόμενης μέρας στο Πασόκ, πάνω από τους  παραδοσιακούς «δελφίνους» και μάλιστα στη Βόρεια Ελλάδα.

Βέβαια πρέπει να τονισθεί ότι η έρευνα έγινε με πολύ ειδικά κριτήρια και περισσότερες από 10 παραμέτρους, με στόχο να καταγραφεί η αποτελεσματικότητα και η διαπραγματευτική ικανότητα των πολιτικών μας.

Αλλά και στον τομέα κοινοβουλευτικής δραστηριότητας ο Νικολόπουλος βρίσκεται στην κορυφή, με χαρακτηριστική απουσία των κυβερνητικών βουλευτών… άλλωστε παραδοσιακά όταν το ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση, το μόνο που ακούγεται είναι οι μασέλες που ανοιγοκλείνουν λέγαμε κάποτε για χιούμορ. Κοίτα να δεις που μας δικαιώνουν και τα στοιχεία (κλικ στην εικόνα).

 

Πηγή: http://olympia.gr/

Posted on June 6, 2011, in Ειδήσεις, Οικονομία, Πολιτική and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: