Απίστευτο!!! Project FUN-vax: εμβόλιο ενάντια στην θρησκευτικότητα και chemtrails! (+βίντεο)

Το Fun-vax μόνο διασκεδαστικό δεν είναι. Πρόκειται για ένα εμβόλιο που η Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (DOD) σχεδίασε από το 2005 με στόχο τα “θρησκευόμενα  μυαλά”!
Ισχυριζόμενος ο εκπρόσωπος που βλέπουμε πως οι θρησκευόμενοι είναι φανατικοί και έχοντας ως παράδειγμα τους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές, παρουσιάζει σε μια χούφτα “επιστήμονες” το νέο τους επίτευγμα!
Θεωρρώ ιδιαίτερα απάνθρωπο ακόμη και τον τρόπο σκέψης αυτών των μισάνθρωπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο! Ο mister εκεί δείχνει μια εικόνα-σκανάρισμα εγκεφάλου και ισχυρίζεται πως ο ένας ανήκει σε μη θρησκευόμενο και ο άλλος σε θρησκευόμενο και πως ο δεύτερος (ειδικά αν είναι μουσουλμάνος) είναι και φανατικός!
Και μη βιαστείτε να πείτε δε μας νοιάζει αυτό το όπλο στρέφεται ενάντια σε μουσουλμάνους φανατικούς και καλά τους κάνουν! Έτσι απλά ισχυρίζονται. Όλοι μας είμαστε στο στόχαστρο!
Μάλιστα το εν λόγω εμβόλιο σκόπευαν (ποιός μας λέει πως δεν το χρησιμοποιούν ήδη) να το διασπείρουν από αέρος με τα chemtrails…
Ένα είναι σίγουρα προφανές: τα ανθρωπάρια της ΝΠΤ δεν αφήνουν κανένα μέσο ανεκμετάλλευτο προκειμένου να μετατρέψουν την ανθρωπότητα σε μια στρατιά υποταγμένων σκλάβων από άβουλα πλάσματα…
Και το πιο άσχημο είναι πως η ίδια η επιστήμη που θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι της ανθρώπινης σκέψης και να είναι ταγμένη στην υπηρεσία της ζωής, είναι αυτή που προσφέρει το εργαλεία υποταγής του ανθρώπινου νου!
Περισσότερα στοιχεία σχετικά προσεχώς…

Πηγή: http://vickytoxotis.blogspot.com/

Advertisements

Posted on June 8, 2011, in Επιστήμη, Υγεία and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: