Χάκερς χτύπησαν και το site την Αμερικανικής Γερουσίας

Ομάδα χάκερς με την επωνυμία «Lulz Security» χτύπησε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τον ιστότοπο της αμερικανικής Γερουσίας.

Σύμφωνα με τους χάκερς και την εταιρία ασφάλειας του ιστότοπου της Γερουσίας δεν υπεκλάπησαν ευαίσθητα για την ασφάλεια της χώρας αρχεία.

Οι χάκερς δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους ένα μεγάλο κατάλογο με φακέλους που υπέκλεψαν και ανακοίνωσαν:

«Δεν μας αρέσει η αμερικανική κυβέρνηση και πολύ. Αυτα που δημοσιεύσαμε είναι μόνο ένα δείγμα. Είναι αυτή μια πράξη πολέμου, κύριοι; Πρόβλημα;»

Το ερώτημα που τίθεται από τους Luzl αφορά πληροφορίες που θέλουν τον αμερικανικό στρατό να θεωρεί οποιαδήποτε κυβερνοεπίθεση από ξένη χώρα με παραδοσιακά στρατιωτικά μέσα.

Υπεύθυνος του ιστότοπου της Γερουσίας επιβεβαίωσε την επίθεση και δήλωσε πως διεξάγεται έλεγχος σε όλες τις ιστοσελίδες. Τόνισε, δε, πως στον σέρβερ τον οποίο χτύπησαν οι χάκερς έχει πρόσβαση το κοινό και δεν πρόκειται για επίθεση που αφορά ευαίσθητα για την ασφάλεια της χώρας αρχεία.

Οι Luzl έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις κατά της Sony, ενός ιστότοπου που συνδέεται με το FBI και εταιρίας βιντεοπαιχνιδιών.

 

Πηγή: http://olympia.gr/

Advertisements

Posted on June 14, 2011, in Ειδήσεις, Πολιτική, Τεχνολογία and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: