ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ…

 

Πολύς ντόρος έγινε από την προβολή στο διαδίκτυο ενός video στο οποίο φαίνονται κάποιοι άνδρες να μαζεύουν;; ρόπαλα, υπό την επίβλεψη αστυνομικών (φωτο 1). Ο εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, με σχετική δήλωση διευκρίνισε ότι πρόκειται περί ανδρών των αρχών ασφαλείας οι οποίοι συγκεντρώνουν ρόπαλα που βρέθηκαν κρυμμένα, προφανώς για να χρησιμοποιηθούν από τους γνωστούς-γνωστούς, στα επεισόδια που έγιναν στους χώρους πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Υπάρχουν όμως και άλλες φωτογραφίες, όχι από τα χθεσινά επεισόδια, (2,3),στις οποίες εμφανίζονται κουκουλοφόροι να βρίσκονται μαζί με άνδρες των ΜΑΤ, αν όχι να προστατεύονται από αυτούς. Ο ένας μάλιστα (φωτο 2, κρατάει στα χέρια του και φορητό ασύρματο).  Επειδή είμαι καλόπιστος, συμπεραίνω ότι και στις φωτογραφίες αυτές, πρόκειται για κουκουλοφόρους των αρχών ασφαλείας οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να συγκεντρώσουν και να καθαρίσουν τους δρόμους από τις πέτρες, τα ξύλα και ότι άλλο εκσφενδονίζουν αδιακρίτως, προς πάσαν κατεύθυνση, άλλοι κουκουλοφόροι «συνάδελφοί» τους….

Υστερόγραφο : Ο ασύρματος στα χέρια του κουκουλοφόρου αστυνομικού,προφανώς χρησιμεύει στον συντονισμό των συνεργείων καθαρισμού και περισυλλογής λίθων, ροπάλων κλπ. που αποτελούνται από επίσης κουκουλοφόρους συναδέλφους τους.
Τςςς
http://filotimia.blogspot.com/2011/06/blog-post_2111.html

Posted on June 17, 2011, in Πολιτισμός and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: