Η SIEMENS ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

Share
Φωτο Νο 1:Carl Friedrich von Siemens. Από τους βασικούς χρηματοδότες του Χίτλερ. (Στην φωτο την εποχή που χαιρετούσε το “μεγαλείο” του ΄Γ Ράιχ). Σήμερα το παρελθόν του έχει αποσιωπηθεί πλήρως στη Γερμανία και διεθνώς.

Φωτο Νο 2:Νικόλαος Χριστοφοράκος.(Στο κέντρο της φωτογραφίας, από την δίκη του) Γιατρός. Πατέρας του περιβόητου Μιχάλη Χριστοφοράκου, που λάδωνε, κατασκόπευε και εκβίαζε τον μισό πολιτικό κόσμο της χώρας για λογαριασμό της Siemens, τα τελευταία 15 χρόνια και βάλε. Γνωστός και ως ο Έλληνας Μέγκελε. Συνεργάτης της Γερμανικής Διοίκησης το καιρό της Κατοχής.
Δικάστηκε το 1945 στην περίφημη δίκη των δοσιλόγων, αλλά απαλλάχτηκε λόγω αμφιβολιών(!), παρόλο που αναγνωρίστηκε από εχθρούς και φίλους. Στη δίκη κατηγορήθηκε ότι κατέδωσε στους Ναζί, πάμπολους συμπατριώτες του, οι οποίοι σαν αναξιοπαθούντες και πένητες τον τρομερό χειμώνα του ’41 (350.000 χιλ. νεκροί από την πείνα και τις κακουχίες, κυρίως στην Αθήνα) έκλεβαν ιατροφαρμακευτικό υλικό από την βοήθεια του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (την οποία ο Νικ. Χριστοφοράκος επόπτευε) για να επιβιώσουν ή και για να εφοδιάσουν τους αντάρτες, όντας σε κάποια αντιστασιακή οργάνωση.
Αφού παρέμεινε κάποιους μήνες προφυλακισμένος, αμέσως μετα την αθωωσή του διέφυγε στην …πραγματική του πατρίδα..τη Γερμανία.Δεν ξαναγύρισε ποτέ. Εκεί ανάθρεψε και το “αντάξιο τέκνο” του.
**Σημαντική λεπτομέρεια. Βασικός μάρτυρας υπερασπισής του στη δίκη – στην κατάθεση του οποίου εν πολλοίς βασίστηκε η αθώωση του λόγω αμφιβολιών – υπήρξε ο πολιτικός Πάνος Χατζηπάνος. Μέλος της Γερμανικής Τεκτονικής Στοάς. Ο οποίος έφτασε να γίνει μέχρι και υπουργός Δικαιοσύνης σε κάποια από τις πρώτες μετεμφυλιακές κυβερνήσεις. Και ο οποίος ως υπουργός συνελήφθη και καταδικάστηκε για χρηματισμό!
Έτσι για να καταλάβουμε πόσο μακρυά και πόσο πίσω πάει η βαλίτσα.
Είπατε τίποτα?

Read more: http://peri-planomenos.blogspot.com/2011/02/siemens.html#ixzz1Pw93ylYo

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Advertisements

Posted on June 22, 2011, in Πολιτική and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: