μTorrent 3.0 με streaming κατά το κατέβασμα και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Torrent

Η τελική έκδοση του μTorrent 3.0 για Windows είναι εδώ και λίγες μέρες γεγονός, φέρνοντας στους χρήστες του δημοφιλούς torrent client μια σειρά από νέα και σίγουρα αξιόλογα χαρακτηριστικά. Τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα απευθείας streaming ενός αρχείου κατά τη διάρκεια της λήψης του, σχολιασμό και αξιολόγηση των torrents, ανανεωμένο διαδικτυακό περιβάλλον χρήσης (WebUI) για έλεγχο της εφαρμογής από οποιονδήποτε υπολογιστή, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας torrents με ένα απλό drag and drop.

Από αυτά, το απευθείας streaming αναμένεται να αποδειχτεί χρήσιμο σε όσους κατεβάζουν μια ταινία και θέλουν να πάρουν μια γεύση από την ποιότητά της ώστε να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τη λήψη ή όχι.

Η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης, από την άλλη, θα βοηθήσει όσους θέλουν να ελέγχουν τον client τους από τρίτα μηχανήματα (πέραν, δηλαδή, αυτού στο οποίο είναι εγκατεστημένος), ενώ ο σχολιασμός και η αξιολόγηση, εφόσον χρησιμοποιηθεί ευρέως από τους χρήστες, θα βοηθήσει στον ευκολότερο εντοπισμό ποιοτικότερου περιεχομένου.

Επίσης, στο μTorrent 3.0 η δημιουργία και ο διαμοιρασμός ενός torrent γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, αφού ο χρήστης μπορεί πλέον να μεταφέρει με απλό drag and drop αρχεία από τον σκληρό του δίσκο στο παράθυρο του μTorrent για να δημιουργήσει απευθείας το δικό του torrent και να αποκτήσει την ίδια στιγμή αυτόματα το link που θα μοιράσει σε όσους θελήσουν να το κατεβάσουν.

Κατά τα άλλα, η τρίτη αυτή έκδοση του μTorrent περιλαμβάνει αρκετές αισθητικές αλλαγές με ένα πιο «καθαρό» περιβάλλον χρήσης, βελτιώσεις στη σταθερότητα της εφαρμογής, εφαρμογή uChat για απευθείας συνομιλία με άλλους χρήστες κ.α.

Site: TorrentFreak

Advertisements

Posted on June 28, 2011, in Ειδήσεις, Τεχνολογία and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: