Δύο άντρες νεκροί από μαφιόζικο χτύπημα στο Mamaca’s στο Γκάζι

Λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα, ακούστηκαν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης, στην πλατεία στο Γκάζι, μπροστά σε γνωστό εστιατόριο-μπαρ και οι κάτοικοι, αλλά και θαμώνες των γύρω μπαρ βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Είδαν…
δυο άνδρες πεσμένους στο έδαφος, νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η διπλή δολοφονία έγινε στις 5 το πρωί, έξω από το γνωστό μπαρ-εστιατόριο Μamacas.

Τα πρώτα στοιχεία, αναφέρουν πως έξω από το κατάστημα το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, κάθονταν και συζητούσαν ο παρκαδόρος του εστιατορίου κι ένας ακόμη εργαζόμενος άλλου καταστήματος της περιοχής, 35 και 37 ετών αντίστοιχα, αμφότεροι ελληνικής υπηκοότητας, όταν άγνωστος πέρασε από μπροστά τους τους και πυροβόλησε τουλάχιστον έξι με επτά φορές με πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξαν από την περιοχή οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, δράστης είναι πιθανόν ένας κοντός άνδρας που φορούσε καπέλο.

Το ένα θύμα της επίθεσης ξεψύχησε επί τόπου, ενώ ο άλλος άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν παρκαδόρος και πιθανά δεν αποτελούσε στόχο της δολοφονικής επίθεσης, αλλά πυροβολήθηκε γιατί απλά βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Όσον αφορά το δράστη πληροφορίες κάνουν λόγο για γνωστό μπράβο, που συνδέεται με τους Φραγκογιάννη και του Καλαποθαράκο, και ο οποίος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές.

Από την ασφάλεια Αττικής γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς και για τη διευκρίνιση των αιτίων της διπλής δολοφονίας.

 

Πηγή: http://24gr.blogspot.com/

Advertisements

Posted on July 1, 2011, in Ειδήσεις and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: