ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε πλειστηριασμό βγάζει αύριο μηχανήματά της η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ αφού δεν προσήλθε το Δημόσιο για την υπογραφή σύμβασης

Σε πλειστηριασμό αναμένεται να βάλει αύριο μηχανήματά της η εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, σύμφωνα με αποκλειστικές ασφαλείς πληροφορίες του Olympia.gr.

Ο λόγος που έφερε αυτές τις εξελίξεις είναι ότι χθες, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ είχε ραντεβού με το Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να υπογραφεί η ανανέωση της σύμβασης, καθότι έληγε η καταληκτική ημερομηνία.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι μόλις προχθές, η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011, στο οποίο εμφάνισε καθαρές ζημίες προ αποσβέσεων και φόρων ύψους (€11,2 εκατ).

Στην ανακοίνωσή της επεσήμανε, επίσης, ότι συνεργάζεται στενά με το Ελληνικό Δημόσιο και τους Δανειστές του Έργου ώστε να διαμορφωθεί μία βιώσιμη λύση για τη συνέχιση του Έργου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε την αντίδραση τόσο του Γ. Ραγκούση, ο οποίος αν και φαίνεται να γνώριζε τις εξελίξεις, απουσιάζει στις ΗΠΑ, όσο και του προκάτοχού του Δ. Ρέππα ο οποίος διαπραγματευόταν για τη συμφωνία.

 

Πηγή: http://olympia.gr/

Advertisements

Posted on July 13, 2011, in Ειδήσεις, Οικονομία and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: