Οι ANONYMOUS «έριξαν» 40 sites παιδικής πορνογραφίας

Οι Αnonymous ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε περισσότερες από 40 παράνομες ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας. Δημοσίευσαν επίσης περισσότερα από 1500 ονόματα, τα οποία ήταν μέλη μιας από τις παραπάνω παράνομες σελίδες.

H εκστρατεία αυτή ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου όταν μέλη των Anonymous εντόπισαν κρυφής μνήμης ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού κατά την περιήγηση τους σε μια μυστική ιστοσελίδα που ονομάζεται Hidden Wiki. To Hidden Wiki είναι ένας οδηγός για τις εκατοντάδες υπόγειες ιστοσελίδες,οι οποίες είναι αόρατες από τις μηχανές αναζήτησης και από τους συνηθισμένους χρήστες του Internet. Oι χάκερς των Anonymous ξεχώρισαν το «Lolita City» μια file-sharing ιστοσελίδα που χρησιμοποιείται από παιδεραστές και δημοσίευσαν 1589 ονόματα ενεργών μελών της σελίδας.

Αρχικά, οι χάκερς,στα πλαίσια του Operation-Darknet, ρίχνανε συμβολικά τη σελίδα και επικοινωνούσαν με τους ιδιοκτήτες της ώστε να συμμορφωθούν. Οι ίδιοι απείλησαν τις ζωές των Anonymous, αναφέροντας πως πίσω από το όλο κύκλωμα κρύβεται η Ρώσικη Μαφία. Τελικά οι Αnonymous έριξαν ολόκληρο το σέρβερ που ήταν ανεβασμένη η σελίδα κι έχουν στην κατοχή τους τα ονόματα και τα link των χρηστών όπου αναμένετε σύντομα να αναρτηθούν.

ΠΗΓΗ: http://www.tsantiri.gr/internet/i-an…nografias.html

Advertisements

Posted on October 22, 2011, in Ειδήσεις, Κοινωνία, Τεχνολογία and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: