Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δαπάνη 100.000 ευρώ για ειδικούς συμβούλους – Τι λέει ο δήμαρχος

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Δαπάνη 100.000 ευρώ για ειδικούς συμβούλους - Τι λέει ο δήμαρχος

 

Την ώρα που όλοι οι μισθοί «ψαλιδίζονται»…

Την ώρα που όλοι οι μισθοί ψαλιδίζονται αδιακρίτως, ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, προκαλεί αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Πρόκειται για την απόφαση, με την οποία εγκρίνεται η δαπάνη ύψους 100.000 ευρώ για το έτος 2012, προκειμένου να πληρωθούν ο ειδικός συνεργάτης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το ποσό, που ακούγεται υπερβολικό (και είναι, σε χαλεπούς καιρούς), διαμορφώνεται ως εξής: 80.000 ευρώ για τις τακτικές αποδοχές με βασικό μισθό, δώρα εορτών γενικά και τακτικά επιδόματα και 20.000 ευρώ για εργοδοτικές εισφορές των υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό ποσό δεν αφορά μόνο στους δύο συμβούλους που εργάζονται σήμερα στο δήμο, αλλά και σε έναν τρίτο, που πρόκειται να προσληφθεί.

Ακόμα και έτσι να είναι, με μια απλή διαίρεση του ποσού δια του τρία και επί μέρους για 14 μισθούς (που έχουν χαθεί στο δημόσιο τομέα τα δώρα και έχουν περικοπεί οι μισθοί), ο μέσος μηνιαίος μισθός ξεπερνά τα 1.900 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα από το ilialive εδώ

Posted on February 21, 2012, in Κοινωνία, Πολιτισμός, Πολιτική, Τέχνη and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: