Η συγκλονιστική επιστολή του αυτόχειρα της Εύβοιας

epistoli-aftoxeira

 ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»

Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».

Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι(το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι)την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_poll&id=2:2012-02-25-18-31-19

Advertisements

Posted on February 25, 2012, in Ειδήσεις, Κοινωνία, Οικονομία and tagged , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

 1. Ο αυτόχειρας πατέρας από την Ερέτρια, αποκλείεται να έγραψε ότι δίνω όλα τα αγροτεμάχια στο κράτος για να μην πληρώνουν το χαράτσι τα παιδιά μου. Θα μπορούσε να πει αν ήθελε να το κάνει, πληρώνω ένα μέρος, κ το υπόλοιπο το πουλάω κ ζω τα παιδιά μου κ να μην αυτοκτονήσει. Πιθανολογώ ότι δεν είναι αυτοκτονία, ότι το έγγραφο είναι κατασκευασμένο, κ ονειρεμένο νησάκι κλπ, βρωμάει σπείρα που έχει μεγάλη φαντασία σε θέματα θανάτων να φαίνονται ως αυτοκτονίες. Σαν προκήρυξη φτιαγμένη φαίνεται το έγγραφο κύριοι.

  • Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι εικασίες μπορεί, όμως το θέμα είναι κατά πόσο μπορούν αυτές να αποδειχθούν με στοιχεία.
   Κι έτσι πρέπει να μείνουμε στα γνωστά. Δεν είναι και απίθανο το φαινόμενο της αυτοκτονίας λόγω οικονομικής δυσπραγίας, εξάλλου
   τόσα περιστατικά συνέβησαν μόλις σε 2 βδομάδες.

   Καλό απόγευμα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: