Στις 6 Μαΐου οι εκλογές

Με εισήγηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.30 η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, στην ατζέντα του οποίου είναι η πρόταση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών

Την Κυριακή, 6 Μαΐου, θα γίνουν οι εκλογές όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μιλώντας στην εν εξελίξει συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, άρχισε λίγο μετά τις 15.30 με την εισήγηση του Πρωθυπουργού. Αμέσως μετά, στις 17.00, ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να εκδώσει το Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Πληροφορίες αναφέρουν πως στις 20.00 αναμένεται διάγγελμα του Πρωθυπουργού.

Μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, σημείωσε ότι χθες ήταν η τελευταία μέρα του Κοινουβουλίου με την παρούσα σύνθεση και πρόσθεσε ότι σήμερα αναμένεται η προκήρυξη των εκλογών και η ημερομηνία σύγκλησης της νέας Βουλής.

Πηγή

Advertisements

Posted on April 11, 2012, in Ειδήσεις, Πολιτική and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: