Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τετάρτη 26/9

Το Συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ κήρυξε στάση εργασίας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η στάση εργασίας αφορά την πρωινή βάρδια και ξεκινάει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και η δεύτερη στάση εργασίας είναι το βράδυ και ξεκινάει από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

 

 

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να μην γίνει καμία απόλυση συναδέλφου τους και οι αστικές συγκοινωνίες να είναι αποκλειστικά δημόσιες.

 

Πηγή

Posted on September 22, 2012, in Ειδήσεις and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

 1. Άστραψε και βρόντησε ο διαχειριστής του forum MusicHeaven.gr ο εκλεκτός κ. Jorge.

  Αφορμή ήταν το ποστ της αγαπημένης συντονίστριας του φόρουμ του, της mary_omikron (http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=27875&gotolast=1),που είχε διαμαρτυρηθεί που καταργήθηκαν οι μεταφορές μαθητών με λεωφορεία στα μουσικά σχολεία.

  Λες και εδώ που φτάσαμε, έχουμε λεφτά και για δωρεάν μεταφορές μαθητών στα Μουσικά Σχολεία.

  Μόλις κάποιος στο παραπάνω νήμα έγραψε διαφορετική γνώμη από εκείνη της mary_omikron, αμέσως το ποστ του χαρακτηρίστηκε ποστ αρνητικής αξιολόγησης και έγινε μη ορατό, ώστε να μη χαλάει την … «καλή» εικόνα του δημοσιεύματος της εκλεκτής κας mary_omikron που ενδιαφέρεται για τη δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο της κορούλας της.

  Και φυσικά όλα τα δουλοπρεπή μέλη συνεχίζουν να λιβανίζουν τη mary_omikron και τον Jorge, από φόβο μήπως και τους κάνουν «μπαν».

  Πάρτε το χαμπάρι κυρία mary_omikron και κύριε Jorge. «Λεφτά δεν υπάρχουν, άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν και ως μακροχρόνια άνεργοι δεν έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία. Εκεί είναι η προτεραιότητα για να αγωνιστούμε, όχι για τις δωρεάν μεταφορές με πούλμαν των λίγων που έχουν την τύχη να φοιτούν σε «μουσικά σχολεία».

  Κάντε όσα «μπαν» θέλετε!!!

  • Το έκανα approve μόνο και μόνο για να ρωτήσω: Τί μας νοιάζει εμάς σε αυτό εδώ το blog τί κάνει η Ράντου και η mary_omikron. Επίσης μην ξαναποστάρετε μη σχετικές απαντήσεις με το εκάστοτε άρθρο.

   Nirvana 24/7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: